MAYDAY ONLINE OHJEET JA SÄÄNNÖT

Osallistumismaksu ja maksuehdot

Yleisen ja masters-sarjan osallistumismaksu on 57€/henkilö. Elite-sarjan osallistumismaksu on 69€/henkilö. Jokainen kilpailija voi osallistua vain yhteen sarjaan. Kilpailun ikäraja on 18-vuotta. Ilmoittautumismaksu on sitova ja sitä ei palauteta (esim. sairastumisen tai loukkaantumisen vuoksi). Ilmoittautuminen tapahtuu reppi-järjestelmän kautta.

Karsintalajien suoritus ja videointi

Jokaisen karsintalajin suorittamiseen on elite-sarjassa aikaa kolme viikkoa ja muissa sarjoissa kaksi viikkoa. Jokainen karsintalaji tulee videoida ja ladata reppi-palveluun tulosten kirjaamisen yhteydessä osakilpailuajan loppuun mennessä.

Osakilpailun videon tulee olla yhtäjaksoinen ja kaikkien suoritusten pitää näkyä videolla selkeästi. Lisäksi tuomarin pitää olla valvomassa kisasuoritusta. Kuvassa pitää koko ajan näkyä myös kello, josta näkee ajan kulumisen.

Kaikissa sarjoissa osakilpailuiden kolmen parhaan parin suoritukset tarkistetaan videolta ennen lopullisten tulosten julkistamista. Lisäksi muiden kisaparien suorituksia tarkastetaan satunnaisotannalla.

Liikestandardit

Jokainen osakilpailu esitellään instagram-videolla, jossa käydään läpi osakilpailun suorittamisen säännöt ja ohjeet. Lajien ja liikestandardien tarkat ohjeet julkaistaan kirjallisena reppi-palvelussa.

Sairastuminen ja loukkaantuminen

Osakilpailun tulokset pitää ilmoittaa reppi-palveluun osakilpailuajan (elite-sarjassa kolme viikkoa ja muissa sarjoissa kaksi viikkoa) loppuun  mennessä. Tästä ajasta ei jousteta sairastumisen, loukkaantumisen, lomamatkan tai muunkaan syyn takia. Jotta kilpailu olisi kaikille reilu, parin vaihtaminen kesken kilpailukauden ei ole mahdollista.

Yhteydenotto

Kaikki Mayday Online -kilpailuun liittyvät kyselyt voi lähettää osoitteeseen lauri.salminen@konttivalmennuskeskus.fi. Lauri vastailee mielellään kaikkiin tiedusteluihin!